5 redenen om voor een managed werkplek te kiezen.

maandag 31 mei 2021

1. Tijd

We komen vaak bij klanten of potentiële klanten die veel tijd kwijt zijn aan kleine ICT-problemen. Problemen die standaard zijn op de werkplek kosten vaak ook een hoop tijd en als het niet je dagelijkse kost is om hier mee om te gaan, ben je al snel meer tijd kwijt dan gewenst. Toch kiezen veel ondernemers om zelf met de problemen aan de slag te gaan omdat het inhuren van een ICT-er of een ICT bedrijf veel geld kost. Althans, dat denkt men… Wij willen, als ICT bedrijf, het goede voorbeeld geven als servicepartner. Wij beheren dus jouw werkplek voor een vast bedrag per maand, oftewel managed werkplek.

Maar hoe werkt dat werkplekbeheer dan?

  • Wij installeren en configureren je werkplek(ken)
  • Wij installeren onze software tools op de werkplek
  • Vervolgens kunnen we je volledig bij staan bij werkplek gerelateerde problemen.

Hoe zit het dan met specifieke branche software die ik gebruik?

Daarvoor sluit je vaak een contract af met de partij waar je de software hebt gekocht. Alhoewel het voor ons onmogelijk is om dit soort software te kennen, zullen we kijken of we je kunnen ondersteunen bij contacten met de betreffende leverancier indien nodig. Al met al, bespaar je dus tijd op het uitvogelen van allerlei ICT-problemen.

 

2. Focus

Als je aan het werk bent, is het heel vervelend om de focus te verliezen. Focus verlies je vaak omdat er dingen gebeuren waarop je niet hebt kunnen anticiperen. Het verliezen van deze focus betekend dat je mijn productief bent op jouw eigen product of dienst. Stel je nou eens voor dat wij die problemen van je overnemen met onze managed werkplek dienst. Dat wij op de achtergrond zaken voor je oplossen zodat jij verder kunt werken. Je kunt ons op diverse manieren bereiken als je een probleem hebt. Via onze eigen Servicedesk software die in je taakbalk verschijnt kan je zelfs automatisch screenshots naar ons toe sturen. Wij proberen er alles aan te doen om jou je focus te laten houden.

3. Signalering

Ken je dit, ○ Dat er iets defect gaat aan de werkplek. ○ Dat je harde schijf helemaal vol zit. ○ Dat er fouten zijn in updates. ○ Dat er software mist. ○ Dat er geen back-ups zijn van bepaalde data. Wij kennen dat ook. En daarom is onze software zo ingericht dat wij vroegtijdig allerlei zaken kunnen signaleren voordat het echt een probleem wordt. Hierdoor kunnen we tijdig ingrijpen en voorkomen dat je niet meer kunt werken.

4. Productiviteit

Omdat je je niet meer zelf druk hoeft te maken over allerlei ICT problemen heb je de handen vrij om aan je eigen producten en/of diensten te werken. Dat is uiteindelijk leuker en brengt meer op dan je dagen vullen met ICT problemen. Je mensen worden productiever en zijn minder afgeleid door eventuele problemen die ze tijd en vaak een hoop irritatie kost. Wij zorgen dat ze blijven werken of snel weer kunnen werken. En dat voor een vast bedrag per maand. Dat is wat wij noemen de managed werkplek.

5. Kennis

Voor allerlei onderdelen binnen je ICT landschap heb je vaak specialistische kennis nodig, die vaak niet voorhanden is. Je zou natuurlijk iemand aan kunnen nemen die deze taak fulltime voor je uitvoert, maar die moet je dan ook 40 uur per week bezig houden. Je kan beter iemand aannemen als je specifieke producten wilt ondersteunen in plaats van een fulltime medewerker aan te nemen voor dagelijkse taken.

Je kan ook overwegen om onze managed werkplek diensten af te nemen. Wij hebben en borgen de kennis van de werkplekproducten op basis van Microsoft en onze eigen tools voor een vast bedrag per maand per werkplek. Het mooie is nog, wij kunnen ook de volledige Microsoft omgeving voor je beheren, van het leveren van Microsoft 365 licenties tot inrichting van servers in Microsoft Azure. Ook de specifieke productkennis om je ICT omgeving veiliger te maken hebben wij, waardoor we je ook perfect kunnen adviseren welke maatregelen jouw omgeving veiliger maken. Verder trainen wij onze medewerkers zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit scheelt dus weer in de kosten, terwijl jij het vertrouwen kunt hebben dat wij alles voor de volle 100% kunnen oppakken.

Interesse in onze IT dienstverlening? Bel of e-mail ons, of gebruik het contactformulier.

Interessant? Deel dit blog dan...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul hiernaast je e-mailadres in en je krijgt vanzelf onze nieuwsbrief.

Onze Privacy Policy kan je hier vinden.