Nieuwbouw ICT

dinsdag, augustus 11, 2020
Nieuwbouw & ICT Lely Maassluis

We mogen voor Lely International nieuwbouw projecten managen op het gebied van ICT gerelateerde zaken. Op een drietal locaties wereldwijd verrijst Lely nieuwbouw: campus Maassluis, Lely Zuidbuurt en campus Pella (US). Al deze locaties moeten voorzien worden van een en dezelfde ICT standaard. In een eerder traject hebben we al een standaard ICT Framework uitgeschreven op basis van de eisen en wensen van gebruikers en opdrachtgevers. Dit ICT Framework moet nu worden toegepast, bewaakt en waar nodig worden aangevuld voor zowel de nieuwbouwpanden als ook in later stadium de huidige panden.

Onze inbreng is het leveren van een vaste en kundige projectmanager voor een inzet gedurende anderhalf jaar. Onze projectmanager zal allerlei ICT zaken managen in de diverse projectgroepen rondom de nieuwbouw en de coordinatie tussen de ICT afdeling en de overige afdelingen betrokken bij de bouwprojecten. Verder vertalen we voor de diverse onderdelen de wensen en eisen van de gebruiker naar praktische oplossingen.

Over Lely

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector zijn we dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe bieden we oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen. Hierbij worden we geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten.

Dit doen we al sinds 1948: het jaar waarin de broers Cornelis en Arij van der Lely de markt op gingen met de harkkeerder: één van onze eerste vindingen die de traditionele manier van werken op de boerderij doorbraken. Er volgden nog veel meer innovaties met steeds maar één doel: het leven van agrariërs wereldwijd eenvoudiger maken en samen werken aan een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

Klik hier voor meer informatie over Lely.

Interesse in onze IT dienstverlening?

Bel of e-mail ons, of gebruik het contactformulier.

Interessant? Deel dit bericht dan...

Meest recente berichten

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul hiernaast je e-mailadres in en je krijgt vanzelf onze nieuwsbrief.

Bedankt, we hebben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
Oeps, een probleem met verzenden. Probeer het later nog een keer.

Onze Privacy Policy kan je hier vinden.