Samenwerken met Teams

maandag 13 april 2020

Werken vanuit huis? In de huidige tijd is het even wennen en aanpassen om dagelijks vanuit huis te werken. Veel mensen zijn ook op zoek naar geschikte middelen om het werk te kunnen blijven voortzetten. Weliswaar op een iets minder persoonlijke manier, maar wel virtueel.

Toch zijn er nog veel vragen rondom de producten waarmee je je werk efficient zou kunnen inrichten. Secure Dynamic richt zich met name op de Microsoft producten. Iets specifieker, Microsoft Teams.

Download hier onze “Online Samenwerken” flyer.

GEBRUIK VIA DE APP

Download hier Teams op je werkplek of je mobiel. Of gebruik de app store van Apple of Google Play

GEBRUIK VIA DE BROWSER

Meld jezelf of je school aan via deze link.
Voor het inloggen op Teams heb je een Hotmail, Outlook.com of Office 365 account nodig. Wil je graag een Office 365 omgeving afnemen? Laat het ons dan even weten.

NIEUWE AFSPRAAK MAKEN

Je hebt Teams geinstalleerd en kunt elke Teams afspraak accepteren als je die ontvangt. Als je zelf een Teams afspraak wilt maken, maak dan een nieuwe afspraak in je agenda aan en Klik op de knop “Teams-vergadering”.

Je zult nu het schermpje “Vereist” zien verschijnen. Vul daar het e-mailadres in met wie je wilt meeten. Dan alleen nog op verzenden klikken en het is klaar!

Als je deel wilt nemen aan de vergadering klik je op de vergaderinglink in het agenda item. Nu zal je automatisch deelnemen aan de vergadering.

OFFICE 365 AANVRAGEN?
Stuur ons dan een verzoek via e-mail of onze website of wij je willen helpen met het implementeren van Office 365. Dan zorgen wij dat alles in orde zal worden gemaakt.

Interessant? Deel dit blog dan...

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul hiernaast je e-mailadres in en je krijgt vanzelf onze nieuwsbrief.

Onze Privacy Policy kan je hier vinden.