Nog even over de AVG

Per 25 mei 2018 zal in Europe de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking treden. Deze nieuwe wetgeving vervangt ook in Nederland de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) op. Ook bij secudyn.nl stellen we alles in het werk om de nieuwe wetgeving ten volle te benutten.

Om die reden hebben wij al onze processen en procedures tegen het licht gehouden en updates uitgevoerd waar nodig.

Aangezien wij in veel gevallen gegevens voor u verwerken op onze servers, vereist de wet van u dat u met ons een verwerkersovereenkomst afsluit.

Wat doen wij voor u?

Om u te helpen rondom onze dienstverlening hebben wij een standaard verwerkersovereenkomst toegevoegd aan onze Algemene Voorwaarden. Ook de Algemene Voorwaarden hebben wij in het licht van de AVG waar nodig aangepast. Wij willen in onze Algemene Voorwaarden plus Verwerkersovereenkomst duidelijk afspreken hoe wij uw gegevens verwerken. Verder is onze Privacy Policy ook van toepassing op al onze diensten.

Wij vragen u om onze Algemene Voorwaarden inclusief de Verwerkersovereenkomst goed door te lezen. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de overeenkomst, dan horen wij dat graag. Indien u geen verdere vragen heeft, dan hoeft u niets te doen, onze voorwaarden zijn dan automatisch van kracht per 25 mei 2018.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons op info@secudyn.nl