Back-up diensten

gemoedsrust voor uw bedrijf

Bij Secure Dynamic IT Diensten begrijpen we hoe cruciaal het is om uw gegevens te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals systeemstoringen, menselijke fouten, malware-aanvallen en natuurrampen. Onze cloud back-up dienst biedt u de gemoedsrust die u nodig heeft, wetende dat uw gegevens veilig en toegankelijk zijn, ongeacht wat er gebeurt.

  • Back-up

  • Disaster Recovery

  • Security

Zorg voor een veilige opslag van uw data voor een vaste prijs per maand, ook in het geval van een ransomware aanval. Wij bieden dit product al aan vanaf slechts €5,50 per maand.

Door in de cloud te werken zorgen we dat u niet meer hoeft te vertrouwen op ouderwetse oplossingen zoals tapes of andere opslagmedia, we hoeven ook geen hardware meer op locatie te installeren. U krijgt directe toegang tot uw data via een webportal.

Meer weten over back-up technieken binnen Office 365? Check ons blog hierover.

Cloud back-up
6,3Tb

Back-up data

54

Klanten

99,8%

Succesvolle back-ups

Microsoft 365

We zorgen voor een back-up van al je data in Microsoft 365

ONGELIMITEERDE VEILIGE OPSLAG

VEILIGE VERBINDING

We zetten een eenmalige veilige verbinding op tussen je Office tenant en onze software. Daarna verloopt de communicatie tussen onze cloud oplossing en Microsoft op een geautomatiseerde maar beveiligde wijze.

RETENTIE

Werkstations

Ook alle data op je werkstations kunnen we veilig stellen

RANSOMWARE

LOKALE SOFTWARE

BESTANDSNIVEAU

Servers

Back-up van zowel cloud als fysieke servers

VOLLEDIG ONLINE

KOSTENEFFICIENT

VEILIG

Wilt u al ons laatste nieuws, tip & tricks ontvangen in uw e-mailbox? Wij verzenden met enige regelmaat een informatieve nieuwsbrief om onze klanten op de hoogte te houden. Interesse? Abonneer dan direct op onze nieuwsbrief.