Cloud telefonie

de moderne communicatieoplossing voor uw bedrijf

Cloud Telefonie is de toekomst van zakelijke communicatie. Met deze innovatieve oplossing verplaats u uw telefoonsysteem naar de cloud, waardoor u profiteert van ongekende flexibiliteit, kostenefficiëntie en geavanceerde functies.

Met Cloud Telefonie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dure en complexe telefooncentrales. Alles wat u nodig hebt, is een internetverbinding en compatibele telefoontoestellen. U heeft direct toegang tot een professioneel telefoonsysteem zonder de last van hardware-investeringen of onderhoudskosten.

geavanceerde functies

Een ander groot voordeel van Cloud Telefonie zijn de geavanceerde functies die het biedt. Denk hierbij aan automatische telefoniste, wachtrijen, voicemail naar e-mail, conference calls en geïntegreerde samenwerkingstools. Deze functies verhogen de efficiëntie en productiviteit van uw team en stellen u in staat om professioneel te communiceren met klanten en partners.

FlexTelephony

Cloudtelefonie met de mogelijkheden van een telefooncentrale.

Betaal voor wat je nodig hebt

Altijd bereikbaar

Altijd en overal bereikbaar met optimale communicatie en een perfect inzicht.

Professionele uitstraling

FlexPBX

Je eigen telefooncentrale, maar dan in de cloud. Wereldwijd.

Locatie onafhankelijk

Klantportaal

Zelf veel zaken regelen via het klantportaal. Van het wijzigen van openingstijden tot aan realtime toegang tot rapportages en voicelogs.

Geen eenmalige kosten

FlexMobile

Maak je eigen mobiel onderdeel van jouw telefoonsysteem.

Mobiel bereikbaar

Wereldwijd

Of je nou in Nederland bent of in het buitenland. Met onze FlexMobile dienst ben je wereldwijd bereikbaar via je vaste nummer.

Uitbreiding

Vaste prijzen per maand

Alle opties die je kunt kiezen hebben een vaste prijs per maand. Je stapelt dus je opties en je weet welke prijs je daarvoor maandelijks betaald. Zo blijven de kosten voorspelbaar en beheersbaar. Dat is één van de vele voordelen van cloud telefonie.

Maak het minder ingewikkeld

Door in de cloud te werken heb je alleen een internetverbinding nodig. Dan kan je gebruik maken van alle faciliteiten die we kunnen bieden. Eventueel koop je nog een vast telefoontoestel, maar meer dan dat heb je echt niet nodig. Hoe makkelijk kunnen we het maken?