Endpoint beveiliging

Een digitale inbraak is onvermijdelijk, bent u voorbereidt?

Veiligheid staat voorop in de moderne digitale wereld, en wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw bedrijfsgegevens en -systemen te beschermen tegen bedreigingen. Daarom presenteren wij met trots onze geavanceerde endpoint beveiliging oplossingen.

Dagen voor identificatie inbraak

207 dagen

Gemiddelde schade per inbraak

€4 Miljoen

Dagen om schade te beperken

70 dagen

Hoe kunnen wij helpen?

Wij zijn Gold Partner van Acronis. Wij rusten onze klanten desgewenst uit met de oplossingen van Acronis Endpoint Security. Daarnaast komt er natuurlijk een dosis gezond verstand bij kijken.

Acronis Endpoint Security is een geavanceerde oplossing die is ontworpen om de beveiliging van endpoints binnen een organisatie te versterken. Of het nu gaat om desktops, laptops, servers of mobiele apparaten, Acronis Endpoint Security biedt uitgebreide bescherming tegen moderne dreigingen en beveiligingsrisico’s.

Wat maakt Acronis Endpoint Security zo uniek? Het antwoord ligt in de kracht van AI. Door gebruik te maken van geavanceerde machine learning-algoritmen en gedragsanalyse, kan deze oplossing verdachte activiteiten detecteren en onmiddellijk reageren. Het leert voortdurend van nieuwe bedreigingen en past zich aan om uw endpoints proactief te beschermen.

  • Safe Recovery

  • Exploit Prevention

  • Forensic Backup

  • Cloud Offloading

  • Next-gen anti-malware & ransomware

  • Smart Protection

  • URL Filtering

De software maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning, gedragsanalyse en heuristiek om verdachte activiteiten te detecteren en te blokkeren. Het bevat ook realtime bescherming tegen malware, ransomware en andere schadelijke programma’s. Met de ingebouwde firewall, webfiltering en applicatiebeheerfunctionaliteiten kunnen bedrijven hun netwerk en endpoints nauwkeurig beheren en controleren.gen en beveiligingsrisico’s.

Met Acronis Endpoint Security kunnen bedrijven gerust zijn in de wetenschap dat hun eindpunten effectief worden beschermd tegen de nieuwste bedreigingen en dat hun waardevolle gegevens veilig zijn. Het is een essentiële oplossing voor moderne bedrijven die proactief willen zijn in het waarborgen van de beveiliging van hun IT-infrastructuur.